Stjørdals/Blink vs IK Start Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview

Norway Division 1 Voorspelling
Datum 2022-07-04 17:00 showsponsor

Winnaar

IK Start
Thuis
19%
Gelijkspel
21%
Uit
60%
go1xbet

Totaal Doelpunten 2.5

Over 2.5
Under
35%
Over
65%
go22bet

Beide Teams ScorenBTTS

Ja
Ja
63%
Nee
37%
go1xbet

Correcte Resultaat

1-4
1-4
15%
Anderen
85%
gobetway
Advertisement
Football Predictions

Team Momentum Performance Ranking

TMP-punten zijn een van de belangrijkste sleutelfactoren wanneer u besluit een voorspelling te doen. TMP toont het teammomentum met overwinningen, remises, verliezen, offensieve en defensieve capaciteit, teamdruk en de neiging om fouten te maken. Elke game geüpdatet.
Stjørdals/Blink
IK Start
176.7
TMP Points
234.2
TMP Points

Stjørdals/Blink vs IK Start Prognose en Voorspelling, Head to Head (H2H), Teams Vergelijking en Statistieken

Stjørdals/Blink last 15 games
Stjørdals/Blink vs IK Start - Predictions, Betting Tips & Match Preview
Vorm
DWLLL
Gewonnen 3/15 Gelijkgespeeld 3/15 Verloren 9/15
Thuis/Uit
Thuis Gewonnen 1/6 Thuis Gelijkgespeeld 0/6 Thuis Verloren 5/6 Uit Gewonnen 2/9 Uit Gelijkgespeeld 3/9 Uit Verloren 4/9
21
Doelpunten Gescoord
35
Doelpunten Toegegeven
Gem. Doelpunten Gescoord
 
1.40
Gem. Doelpunten Toegegeven
 
2.33
Over 2.5
 
80.00%
Under 2.5
 
20.00%
IK Start last 15 games
Stjørdals/Blink vs IK Start - Predictions, Betting Tips & Match Preview
Vorm
LWDLW
Gewonnen 6/15 Gelijkgespeeld 4/15 Verloren 5/15
Thuis/Uit
Thuis Gewonnen 1/6 Thuis Gelijkgespeeld 2/6 Thuis Verloren 3/6 Uit Gewonnen 5/9 Uit Gelijkgespeeld 2/9 Uit Verloren 2/9
22
Doelpunten Gescoord
14
Doelpunten Toegegeven
Gem. Doelpunten Gescoord
 
1.47
Gem. Doelpunten Toegegeven
 
0.93
Over 2.5
 
46.67%
Under 2.5
 
53.33%
H2H
16.10.21
Stjørdals-Blink
2 - 2
Start
OBOS-ligaen
21.07.21
Start
4 - 1
Stjørdals-Blink
OBOS-ligaen

Stjørdals/Blink vs IK Start Voorspelling Vonnis

Na een grondige analyse van statistieken, recente vorm en H2H via het algoritme van BetClan en advies van tipsters voor de wedstrijd Stjørdals/Blink vs IK Start dit is onze voorspelling:

IK Start voor de Winnaar van de wedstrijd, met een waarschijnlijkheid van 60%

Ja voor Beide Teams Scoren, met een percentage van 63%.

Voor Totaal Doelpunten voorspellen we Over 2.5, met een waarschijnlijkheid van 65%

Aan de riskante kant, kunt u het Correcte Resultaat van proberen 1-4 met een percentage van 15%.

Beoordeel deze voorspelling

Voorspelling Voorleggen Stjørdals/Blink vs IK Start

Winnaar

Totaal Doelpunten 2.5

Beide Teams ScorenBTTS

Correcte Resultaat

Stjørdals/Blink vs IK Start Odds

Wanneer is de wedstrijd tussen Stjørdals/Blink v IK Start?

De wedstrijd tussen Stjørdals/Blink v IK Start 04 July 2022 17:00 UK time.

Tussen wie is het favoriete team om te winnen Stjørdals/Blink v IK Start?

IK Start voor de Winnaar van de wedstrijd, met een waarschijnlijkheid van 60%

Zullen beide teams scoren in de wedstrijd Stjørdals/Blink v IK Start?

Ja voor Beide Teams Scoren, met een percentage van 63%.

Waar is de juiste scorevoorspelling voor Stjørdals/Blink v IK Start?

Aan de riskante kant, kunt u het Correcte Resultaat van proberen 1-4 met een percentage van 15%.
Football Predictions
Gebruikers Gemiddeld

Winnaar

IK Start

  • Stjørdals/Blink%22
  • IK Start%60
  • Gelijkspel%18

Beide Teams Scoren

Ja

  • Ja%68
  • Nee%32

Totaal Doelpunten 2.5

Over 2.5

  • Under 2.5%41
  • Over 2.5%59

Correcte Resultaat

1-4

  • 1-4%10
  • Anderen%90

Stjørdals/Blink vs IK Start - Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview

Norway Division 1
Uur: 17:00Datum: 2022-08-08
Grorud GrorudvsKongsvinger Kongsvinger
Norway Division 1
Uur: 17:00Datum: 2022-08-08
Ranheim RanheimvsMjondalen Mjondalen
Norway Division 1
Uur: 17:00Datum: 2022-08-08
Sandnes Ulf Sandnes UlfvsSkeid Skeid
Norway Division 1
Uur: 17:00Datum: 2022-08-08
IK Start IK StartvsBryne Bryne
Norway Division 1
Uur: 17:00Datum: 2022-08-08
Asane AsanevsFredrikstad Fredrikstad
England Championship
Uur: 20:00Datum: 2022-08-08
West Brom West BromvsWatford Watford
Turkey Super Lig
Uur: 19:45Datum: 2022-08-08
Ankaragucu AnkaragucuvsKonyaspor Konyaspor
Turkey Super Lig
Uur: 17:15Datum: 2022-08-08
Istanbul Basaksehir Istanbul BasaksehirvsKasimpasa Kasimpasa
Mexico Apertura
Uur: 02:05Datum: 2022-08-08
Club America Club AmericavsJuarez FC Juarez FC
Sweden Allsvenskan
Uur: 18:00Datum: 2022-08-08
Varbergs BoIS FC Varbergs BoIS FCvsIFK Goteborg IFK Goteborg
Turkey Super Lig
Uur: 19:45Datum: 2022-08-08
Fenerbahce FenerbahcevsUmraniyespor Umraniyespor
Poland Ekstraklasa
Uur: 18:00Datum: 2022-08-08
Wisla Plock Wisla PlockvsMiedz Legnica Miedz Legnica
Mexico Apertura
Uur: 00:05Datum: 2022-08-08
Pachuca PachucavsTigres UANL Tigres UANL
Denmark Superligaen
Uur: 18:00Datum: 2022-08-08
Silkeborg IF Silkeborg IFvsAaB AaB
Portugal Primeira Liga
Uur: 19:00Datum: 2022-08-08
Gil Vicente Gil VicentevsPacos Ferreira Pacos Ferreira
Finland Veikkausliiga
Uur: 16:00Datum: 2022-08-08
Lahti LahtivsHIFK HIFK
Colombia Primera A
Uur: 00:10Datum: 2022-08-08
Junior JuniorvsOnce Caldas Once Caldas
France Ligue 2
Uur: 19:45Datum: 2022-08-08
Caen CaenvsMetz Metz

Stjørdals/Blink vs IK Start

Stjørdals/Blink vs IK Start Voetbal Voorspellingen en Wedden Tips. Gratis Wedden Tips voor de wedstrijd Stjørdals/Blink vs IK Start . Prognose en Voorspelling, Head to Head (H2H), Teams Vergelijking en Statistieken.Voetbal Voorspellingen en Wedden Tips Datum 2022-07-04 17:00, Stjørdals/Blink vs IK Start Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview for this match of Norway Division 1. Stjørdals/Blink vs IK Start. Prognose en Voorspelling, Head to Head (H2H), Teams Vergelijking en Statistieken. Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview.

Stjørdals/Blink vs IK Start Voorspellingen

Stjørdals/Blink vs IK Start Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview. BetClan Veel fans en analisten geven altijd een voorspelling over wie de wedstrijd gaat winnen voordat deze begint en voorspelling wordt gedaan door een aantal variabelen te berekenen, zoals thuisvoordeel, recente teamprestaties, teamsterkte en andere variabelen. Thuiswinst, gelijkspel, uitwinst, minder dan / meer dan 3,5, minder dan / meer dan 2,5, minder / meer dan 1,5 doelpunten en tips voor Aziatische handicappercentages. Gratis voetbalvoorspellingen en goktips voor vandaag en het voetbal van het weekend. Gratis dagelijkse voetbaltips. Check elke dag in voor de beste gratis goktips en voetbalvoorspellingen voor vandaag en deze weekendwedstrijden. Wiskundige voetbalvoorspellingen. Uw bron van gratis goktips, gratis voetbalvoorspellingen, gratis quotevergelijkingen en wedstrijdvoorbeelden.

Stjørdals/Blink vs IK Start Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview

BetClan Stjørdals/Blink vs IK Start Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview De hoogste kansen voor de gegeven voorspellingen - de kansen worden vergeleken tussen de beste online bookmakers. Alle berekeningen die voor u worden gedaan Wij doen alle berekeningen voor uw comfort en winnende strategie. ALLE SOORTEN VOORSPELLINGEN 1x2, Score, Over / Under, BTTS en meer - we hebben ze allemaal. UW FAVORIETE LEAGUES EN MEER We dekken meer dan 30 competities en internationale toernooien. ALGORITHM Het systeem wordt onderhouden door een team van toegewijde onderzoekers en eerlijke jongens.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u uw toestemming voor ons gebruik van cookies.