Moss vs IK Start Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview

Norway Cup Voorspelling
Datum 2022-06-29 17:00 showsponsor

Winnaar

IK Start
Thuis
18%
Gelijkspel
18%
Uit
64%
go1xbet

Totaal Doelpunten 2.5

Over 2.5
Under
34%
Over
66%
golsbet

Beide Teams ScorenBTTS

Ja
Ja
63%
Nee
37%
gobet365

Correcte Resultaat

1-4
1-4
18%
Anderen
82%
gobet365
Advertisement
Football Predictions

Team Momentum Performance Ranking

TMP-punten zijn een van de belangrijkste sleutelfactoren wanneer u besluit een voorspelling te doen. TMP toont het teammomentum met overwinningen, remises, verliezen, offensieve en defensieve capaciteit, teamdruk en de neiging om fouten te maken. Elke game geüpdatet.
Moss
IK Start
341.6
TMP Points
234.2
TMP Points

Moss vs IK Start Prognose en Voorspelling, Head to Head (H2H), Teams Vergelijking en Statistieken

Moss last 15 games
Moss vs IK Start - Predictions, Betting Tips & Match Preview
Vorm
WLWWL
Gewonnen 12/15 Gelijkgespeeld 0/15 Verloren 3/15
Thuis/Uit
Thuis Gewonnen 7/9 Thuis Gelijkgespeeld 0/9 Thuis Verloren 2/9 Uit Gewonnen 5/6 Uit Gelijkgespeeld 0/6 Uit Verloren 1/6
27
Doelpunten Gescoord
12
Doelpunten Toegegeven
Gem. Doelpunten Gescoord
 
1.80
Gem. Doelpunten Toegegeven
 
0.80
Over 2.5
 
46.67%
Under 2.5
 
53.33%
IK Start last 15 games
Moss vs IK Start - Predictions, Betting Tips & Match Preview
Vorm
DWLWD
Gewonnen 6/15 Gelijkgespeeld 4/15 Verloren 5/15
Thuis/Uit
Thuis Gewonnen 2/7 Thuis Gelijkgespeeld 2/7 Thuis Verloren 3/7 Uit Gewonnen 4/8 Uit Gelijkgespeeld 2/8 Uit Verloren 2/8
22
Doelpunten Gescoord
14
Doelpunten Toegegeven
Gem. Doelpunten Gescoord
 
1.47
Gem. Doelpunten Toegegeven
 
0.93
Over 2.5
 
46.67%
Under 2.5
 
53.33%

Moss vs IK Start Voorspelling Vonnis

Na een grondige analyse van statistieken, recente vorm en H2H via het algoritme van BetClan en advies van tipsters voor de wedstrijd Moss vs IK Start dit is onze voorspelling:

IK Start voor de Winnaar van de wedstrijd, met een waarschijnlijkheid van 64%

Ja voor Beide Teams Scoren, met een percentage van 63%.

Voor Totaal Doelpunten voorspellen we Over 2.5, met een waarschijnlijkheid van 66%

Aan de riskante kant, kunt u het Correcte Resultaat van proberen 1-4 met een percentage van 18%.

Beoordeel deze voorspelling

Voorspelling Voorleggen Moss vs IK Start

Winnaar

Totaal Doelpunten 2.5

Beide Teams ScorenBTTS

Correcte Resultaat

Moss vs IK Start Odds

Wanneer is de wedstrijd tussen Moss v IK Start?

De wedstrijd tussen Moss v IK Start 29 June 2022 17:00 UK time.

Tussen wie is het favoriete team om te winnen Moss v IK Start?

IK Start voor de Winnaar van de wedstrijd, met een waarschijnlijkheid van 64%

Zullen beide teams scoren in de wedstrijd Moss v IK Start?

Ja voor Beide Teams Scoren, met een percentage van 63%.

Waar is de juiste scorevoorspelling voor Moss v IK Start?

Aan de riskante kant, kunt u het Correcte Resultaat van proberen 1-4 met een percentage van 18%.
Football Predictions
Gebruikers Gemiddeld

Winnaar

IK Start

  • Moss%13
  • IK Start%73
  • Gelijkspel%14

Beide Teams Scoren

Ja

  • Ja%67
  • Nee%33

Totaal Doelpunten 2.5

Over 2.5

  • Under 2.5%30
  • Over 2.5%70

Correcte Resultaat

1-4

  • 1-4%15
  • Anderen%85

Moss vs IK Start - Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview

England Premier League
Uur: 20:00Datum: 2022-08-15
Liverpool LiverpoolvsCrystal Palace Crystal Palace
Italy Serie A
Uur: 17:30Datum: 2022-08-15
Verona VeronavsNapoli Napoli
Italy Serie A
Uur: 19:45Datum: 2022-08-15
Juventus JuventusvsSassuolo Sassuolo
Spain Primera Liga
Uur: 18:30Datum: 2022-08-15
Getafe GetafevsAtletico Madrid Atletico Madrid
Spain Primera Liga
Uur: 16:30Datum: 2022-08-15
Athletic Bilbao Athletic BilbaovsMallorca Mallorca
Spain Primera Liga
Uur: 20:30Datum: 2022-08-15
Real Betis Real BetisvsElche Elche
Portugal Primeira Liga
Uur: 20:30Datum: 2022-08-15
Pacos Ferreira Pacos FerreiravsPortimonense Portimonense
Denmark Superligaen
Uur: 18:00Datum: 2022-08-15
AGF Aarhus AGF AarhusvsLyngby Lyngby
Turkey Super Lig
Uur: 17:15Datum: 2022-08-15
Konyaspor KonyasporvsIstanbul Basaksehir Istanbul Basaksehir
Turkey 1 Lig
Uur: 17:00Datum: 2022-08-15
Adanaspor AdanasporvsTuzlaspor Tuzlaspor
Colombia Primera A
Uur: 21:15Datum: 2022-08-15
Once Caldas Once CaldasvsPatriotas FC Patriotas FC
Colombia Primera A
Uur: 02:10Datum: 2022-08-15
Deportivo Cali Deportivo CalivsDeportivo Pasto Deportivo Pasto
Colombia Primera A
Uur: 23:20Datum: 2022-08-15
La Equidad La EquidadvsAmerica de Cali America de Cali
Turkey 1 Lig
Uur: 19:00Datum: 2022-08-15
Erzurum BB Erzurum BBvsPendikspor Pendikspor
France Ligue 2
Uur: 19:45Datum: 2022-08-15
US Quevilly US QuevillyvsSt Etienne St Etienne
China Super League
Uur: 13:00Datum: 2022-08-15
Hebei HebeivsShandong Taishan Shandong Taishan
Spain Segunda
Uur: 16:30Datum: 2022-08-15
Oviedo OviedovsFC Andorra FC Andorra
Portugal Primeira Liga
Uur: 15:30Datum: 2022-08-15
Maritimo MaritimovsChaves Chaves

Moss vs IK Start

Moss vs IK Start Voetbal Voorspellingen en Wedden Tips. Gratis Wedden Tips voor de wedstrijd Moss vs IK Start . Prognose en Voorspelling, Head to Head (H2H), Teams Vergelijking en Statistieken.Voetbal Voorspellingen en Wedden Tips Datum 2022-06-29 17:00, Moss vs IK Start Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview for this match of Norway Cup. Moss vs IK Start. Prognose en Voorspelling, Head to Head (H2H), Teams Vergelijking en Statistieken. Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview.

Moss vs IK Start Voorspellingen

Moss vs IK Start Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview. BetClan Veel fans en analisten geven altijd een voorspelling over wie de wedstrijd gaat winnen voordat deze begint en voorspelling wordt gedaan door een aantal variabelen te berekenen, zoals thuisvoordeel, recente teamprestaties, teamsterkte en andere variabelen. Thuiswinst, gelijkspel, uitwinst, minder dan / meer dan 3,5, minder dan / meer dan 2,5, minder / meer dan 1,5 doelpunten en tips voor Aziatische handicappercentages. Gratis voetbalvoorspellingen en goktips voor vandaag en het voetbal van het weekend. Gratis dagelijkse voetbaltips. Check elke dag in voor de beste gratis goktips en voetbalvoorspellingen voor vandaag en deze weekendwedstrijden. Wiskundige voetbalvoorspellingen. Uw bron van gratis goktips, gratis voetbalvoorspellingen, gratis quotevergelijkingen en wedstrijdvoorbeelden.

Moss vs IK Start Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview

BetClan Moss vs IK Start Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview De hoogste kansen voor de gegeven voorspellingen - de kansen worden vergeleken tussen de beste online bookmakers. Alle berekeningen die voor u worden gedaan Wij doen alle berekeningen voor uw comfort en winnende strategie. ALLE SOORTEN VOORSPELLINGEN 1x2, Score, Over / Under, BTTS en meer - we hebben ze allemaal. UW FAVORIETE LEAGUES EN MEER We dekken meer dan 30 competities en internationale toernooien. ALGORITHM Het systeem wordt onderhouden door een team van toegewijde onderzoekers en eerlijke jongens.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u uw toestemming voor ons gebruik van cookies.