IK Start vs SK Brann Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview

Norway Division 1 Voorspelling
Datum 2022-07-07 17:00 showsponsor

Winnaar

SK Brann
Thuis
21%
Gelijkspel
21%
Uit
58%
gobet365

Totaal Doelpunten 2.5

Over 2.5
Under
37%
Over
63%
go1xbet

Beide Teams ScorenBTTS

Ja
Ja
63%
Nee
37%
gobetway

Correcte Resultaat

1-4
1-4
19%
Anderen
81%
go188bet
Advertisement
Football Predictions

Team Momentum Performance Ranking

TMP-punten zijn een van de belangrijkste sleutelfactoren wanneer u besluit een voorspelling te doen. TMP toont het teammomentum met overwinningen, remises, verliezen, offensieve en defensieve capaciteit, teamdruk en de neiging om fouten te maken. Elke game geüpdatet.
IK Start
SK Brann
234.2
TMP Points
468.1
TMP Points

IK Start vs SK Brann Prognose en Voorspelling, Head to Head (H2H), Teams Vergelijking en Statistieken

IK Start last 15 games
IK Start vs SK Brann - Predictions, Betting Tips & Match Preview
Vorm
LWDLW
Gewonnen 6/15 Gelijkgespeeld 4/15 Verloren 5/15
Thuis/Uit
Thuis Gewonnen 1/6 Thuis Gelijkgespeeld 2/6 Thuis Verloren 3/6 Uit Gewonnen 5/9 Uit Gelijkgespeeld 2/9 Uit Verloren 2/9
22
Doelpunten Gescoord
14
Doelpunten Toegegeven
Gem. Doelpunten Gescoord
 
1.47
Gem. Doelpunten Toegegeven
 
0.93
Over 2.5
 
46.67%
Under 2.5
 
53.33%
SK Brann last 15 games
IK Start vs SK Brann - Predictions, Betting Tips & Match Preview
Vorm
WWWWW
Gewonnen 14/15 Gelijkgespeeld 1/15 Verloren 0/15
Thuis/Uit
Thuis Gewonnen 6/7 Thuis Gelijkgespeeld 1/7 Thuis Verloren 0/7 Uit Gewonnen 8/8 Uit Gelijkgespeeld 0/8 Uit Verloren 0/8
50
Doelpunten Gescoord
7
Doelpunten Toegegeven
Gem. Doelpunten Gescoord
 
3.33
Gem. Doelpunten Toegegeven
 
0.47
Over 2.5
 
73.33%
Under 2.5
 
26.67%
H2H
09.12.20
Start
1 - 1
Brann
Eliteserien
19.07.20
Brann
1 - 1
Start
Eliteserien
06.08.18
Brann
4 - 1
Start
Eliteserien
12.05.18
Start
0 - 1
Brann
Eliteserien
30.10.16
Start
1 - 2
Brann
Eliteserien
07.05.16
Brann
1 - 0
Start
Eliteserien

IK Start vs SK Brann Voorspelling Vonnis

Na een grondige analyse van statistieken, recente vorm en H2H via het algoritme van BetClan en advies van tipsters voor de wedstrijd IK Start vs SK Brann dit is onze voorspelling:

SK Brann voor de Winnaar van de wedstrijd, met een waarschijnlijkheid van 58%

Ja voor Beide Teams Scoren, met een percentage van 63%.

Voor Totaal Doelpunten voorspellen we Over 2.5, met een waarschijnlijkheid van 63%

Aan de riskante kant, kunt u het Correcte Resultaat van proberen 1-4 met een percentage van 19%.

Beoordeel deze voorspelling

Voorspelling Voorleggen IK Start vs SK Brann

Winnaar

Totaal Doelpunten 2.5

Beide Teams ScorenBTTS

Correcte Resultaat

IK Start vs SK Brann Odds

Wanneer is de wedstrijd tussen IK Start v SK Brann?

De wedstrijd tussen IK Start v SK Brann 07 July 2022 17:00 UK time.

Tussen wie is het favoriete team om te winnen IK Start v SK Brann?

SK Brann voor de Winnaar van de wedstrijd, met een waarschijnlijkheid van 58%

Zullen beide teams scoren in de wedstrijd IK Start v SK Brann?

Ja voor Beide Teams Scoren, met een percentage van 63%.

Waar is de juiste scorevoorspelling voor IK Start v SK Brann?

Aan de riskante kant, kunt u het Correcte Resultaat van proberen 1-4 met een percentage van 19%.
Football Predictions
Gebruikers Gemiddeld

Winnaar

SK Brann

  • IK Start%24
  • SK Brann%51
  • Gelijkspel%25

Beide Teams Scoren

Ja

  • Ja%68
  • Nee%32

Totaal Doelpunten 2.5

Over 2.5

  • Under 2.5%34
  • Over 2.5%66

Correcte Resultaat

1-4

  • 1-4%15
  • Anderen%85

IK Start vs SK Brann - Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview

Norway Division 1
Uur: 17:00Datum: 2022-08-08
Grorud GrorudvsKongsvinger Kongsvinger
Norway Division 1
Uur: 17:00Datum: 2022-08-08
Ranheim RanheimvsMjondalen Mjondalen
Norway Division 1
Uur: 17:00Datum: 2022-08-08
Sandnes Ulf Sandnes UlfvsSkeid Skeid
Norway Division 1
Uur: 17:00Datum: 2022-08-08
IK Start IK StartvsBryne Bryne
Norway Division 1
Uur: 17:00Datum: 2022-08-08
Asane AsanevsFredrikstad Fredrikstad
England Championship
Uur: 20:00Datum: 2022-08-08
West Brom West BromvsWatford Watford
Colombia Primera A
Uur: 00:10Datum: 2022-08-08
Junior JuniorvsOnce Caldas Once Caldas
Uruguay Clausura
Uur: 19:00Datum: 2022-08-08
Albion FC Albion FCvsLiverpool Montevideo Liverpool Montevideo
Denmark Superligaen
Uur: 18:00Datum: 2022-08-08
Silkeborg IF Silkeborg IFvsAaB AaB
Sweden Allsvenskan
Uur: 18:00Datum: 2022-08-08
Varbergs BoIS FC Varbergs BoIS FCvsIFK Goteborg IFK Goteborg
Portugal Segunda Liga
Uur: 18:00Datum: 2022-08-08
Penafiel PenafielvsLeixoes Leixoes
Colombia Primera A
Uur: 02:15Datum: 2022-08-08
Deportivo Pereira Deportivo PereiravsIndependiente Santa Fe Independiente Santa Fe
Turkey Super Lig
Uur: 19:45Datum: 2022-08-08
Ankaragucu AnkaragucuvsKonyaspor Konyaspor
Sweden Allsvenskan
Uur: 18:00Datum: 2022-08-08
BK Hacken BK HackenvsHelsingborg Helsingborg
France Ligue 2
Uur: 19:45Datum: 2022-08-08
Caen CaenvsMetz Metz
Turkey Super Lig
Uur: 19:45Datum: 2022-08-08
Fenerbahce FenerbahcevsUmraniyespor Umraniyespor
Finland Veikkausliiga
Uur: 16:00Datum: 2022-08-08
Lahti LahtivsHIFK HIFK
Mexico Apertura
Uur: 00:05Datum: 2022-08-08
Pachuca PachucavsTigres UANL Tigres UANL

IK Start vs SK Brann

IK Start vs SK Brann Voetbal Voorspellingen en Wedden Tips. Gratis Wedden Tips voor de wedstrijd IK Start vs SK Brann . Prognose en Voorspelling, Head to Head (H2H), Teams Vergelijking en Statistieken.Voetbal Voorspellingen en Wedden Tips Datum 2022-07-07 17:00, IK Start vs SK Brann Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview for this match of Norway Division 1. IK Start vs SK Brann. Prognose en Voorspelling, Head to Head (H2H), Teams Vergelijking en Statistieken. Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview.

IK Start vs SK Brann Voorspellingen

IK Start vs SK Brann Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview. BetClan Veel fans en analisten geven altijd een voorspelling over wie de wedstrijd gaat winnen voordat deze begint en voorspelling wordt gedaan door een aantal variabelen te berekenen, zoals thuisvoordeel, recente teamprestaties, teamsterkte en andere variabelen. Thuiswinst, gelijkspel, uitwinst, minder dan / meer dan 3,5, minder dan / meer dan 2,5, minder / meer dan 1,5 doelpunten en tips voor Aziatische handicappercentages. Gratis voetbalvoorspellingen en goktips voor vandaag en het voetbal van het weekend. Gratis dagelijkse voetbaltips. Check elke dag in voor de beste gratis goktips en voetbalvoorspellingen voor vandaag en deze weekendwedstrijden. Wiskundige voetbalvoorspellingen. Uw bron van gratis goktips, gratis voetbalvoorspellingen, gratis quotevergelijkingen en wedstrijdvoorbeelden.

IK Start vs SK Brann Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview

BetClan IK Start vs SK Brann Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview De hoogste kansen voor de gegeven voorspellingen - de kansen worden vergeleken tussen de beste online bookmakers. Alle berekeningen die voor u worden gedaan Wij doen alle berekeningen voor uw comfort en winnende strategie. ALLE SOORTEN VOORSPELLINGEN 1x2, Score, Over / Under, BTTS en meer - we hebben ze allemaal. UW FAVORIETE LEAGUES EN MEER We dekken meer dan 30 competities en internationale toernooien. ALGORITHM Het systeem wordt onderhouden door een team van toegewijde onderzoekers en eerlijke jongens.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u uw toestemming voor ons gebruik van cookies.