Daejeon Hana Citizen vs Busan I Park Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview

South Korea K League 2 Voorspelling
Datum 2022-05-17 11:00 showsponsor

Winnaar

Daejeon Hana Citizen
Thuis
62%
Gelijkspel
22%
Uit
16%
go1xbet

Totaal Doelpunten 2.5

Over 2.5
Under
46%
Over
54%
gobetway

Beide Teams ScorenBTTS

Ja
Ja
53%
Nee
47%
golsbet

Correcte Resultaat

2-1
2-1
17%
Anderen
83%
gobetway
Advertisement
Football Predictions

Team Momentum Performance Ranking

TMP-punten zijn een van de belangrijkste sleutelfactoren wanneer u besluit een voorspelling te doen. TMP toont het teammomentum met overwinningen, remises, verliezen, offensieve en defensieve capaciteit, teamdruk en de neiging om fouten te maken. Elke game geüpdatet.
Daejeon Hana Citizen
Busan I Park
290.5
TMP Points
163.8
TMP Points

Daejeon Hana Citizen vs Busan I Park Prognose en Voorspelling, Head to Head (H2H), Teams Vergelijking en Statistieken

Daejeon Hana Citizen last 15 games
Daejeon Hana Citizen vs Busan I Park - Predictions, Betting Tips & Match Preview
Vorm
LDDDL
Gewonnen 8/15 Gelijkgespeeld 5/15 Verloren 2/15
Thuis/Uit
Thuis Gewonnen 4/7 Thuis Gelijkgespeeld 3/7 Thuis Verloren 0/7 Uit Gewonnen 4/8 Uit Gelijkgespeeld 2/8 Uit Verloren 2/8
26
Doelpunten Gescoord
19
Doelpunten Toegegeven
Gem. Doelpunten Gescoord
 
1.73
Gem. Doelpunten Toegegeven
 
1.27
Over 2.5
 
46.67%
Under 2.5
 
53.33%
Busan I Park last 15 games
Daejeon Hana Citizen vs Busan I Park - Predictions, Betting Tips & Match Preview
Vorm
WLDDW
Gewonnen 3/15 Gelijkgespeeld 4/15 Verloren 8/15
Thuis/Uit
Thuis Gewonnen 2/8 Thuis Gelijkgespeeld 3/8 Thuis Verloren 3/8 Uit Gewonnen 1/7 Uit Gelijkgespeeld 1/7 Uit Verloren 5/7
17
Doelpunten Gescoord
24
Doelpunten Toegegeven
Gem. Doelpunten Gescoord
 
1.13
Gem. Doelpunten Toegegeven
 
1.60
Over 2.5
 
40.00%
Under 2.5
 
60.00%
H2H
05.03.22
Busan I Park
1 - 1
Daejeon Citizen
K-League Challenge
04.09.21
Busan I Park
1 - 1
Daejeon Citizen
K-League Challenge
24.07.21
Daejeon Citizen
3 - 1
Busan I Park
K-League Challenge
10.05.21
Busan I Park
4 - 1
Daejeon Citizen
K-League Challenge
07.03.21
Daejeon Citizen
1 - 2
Busan I Park
K-League Challenge
17.09.19
Daejeon Citizen
0 - 0
Busan I Park
K-League Challenge
11.08.19
Busan I Park
2 - 0
Daejeon Citizen
K-League Challenge
05.05.19
Daejeon Citizen
0 - 5
Busan I Park
K-League Challenge

Daejeon Hana Citizen vs Busan I Park Voorspelling Vonnis

Na een grondige analyse van statistieken, recente vorm en H2H via het algoritme van BetClan en advies van tipsters voor de wedstrijd Daejeon Hana Citizen vs Busan I Park dit is onze voorspelling:

Daejeon Hana Citizen voor de Winnaar van de wedstrijd, met een waarschijnlijkheid van 62%

Ja voor Beide Teams Scoren, met een percentage van 53%.

Voor Totaal Doelpunten voorspellen we Over 2.5, met een waarschijnlijkheid van 54%

Aan de riskante kant, kunt u het Correcte Resultaat van proberen 2-1 met een percentage van 17%.

Beoordeel deze voorspelling

Voorspelling Voorleggen Daejeon Hana Citizen vs Busan I Park

Winnaar

Totaal Doelpunten 2.5

Beide Teams ScorenBTTS

Correcte Resultaat

Daejeon Hana Citizen vs Busan I Park Odds

Wanneer is de wedstrijd tussen Daejeon Hana Citizen v Busan I Park?

De wedstrijd tussen Daejeon Hana Citizen v Busan I Park 17 May 2022 11:00 UK time.

Tussen wie is het favoriete team om te winnen Daejeon Hana Citizen v Busan I Park?

Daejeon Hana Citizen voor de Winnaar van de wedstrijd, met een waarschijnlijkheid van 62%

Zullen beide teams scoren in de wedstrijd Daejeon Hana Citizen v Busan I Park?

Ja voor Beide Teams Scoren, met een percentage van 53%.

Waar is de juiste scorevoorspelling voor Daejeon Hana Citizen v Busan I Park?

Aan de riskante kant, kunt u het Correcte Resultaat van proberen 2-1 met een percentage van 17%.
Football Predictions
Gebruikers Gemiddeld

Winnaar

Daejeon Hana Citizen

  • Daejeon Hana Citizen%67
  • Busan I Park%5
  • Gelijkspel%28

Beide Teams Scoren

Ja

  • Ja%57
  • Nee%43

Totaal Doelpunten 2.5

Over 2.5

  • Under 2.5%50
  • Over 2.5%50

Correcte Resultaat

2-1

  • 2-1%10
  • Anderen%90

Daejeon Hana Citizen vs Busan I Park - Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview

USA MLS
Uur: 00:30Datum: 2022-07-04
New England Revolution New England RevolutionvsFC Cincinnati FC Cincinnati
USA MLS
Uur: 00:30Datum: 2022-07-04
Columbus Crew Columbus CrewvsPhiladelphia Union Philadelphia Union
USA MLS
Uur: 01:00Datum: 2022-07-04
Minnesota United Minnesota UnitedvsReal Salt Lake Real Salt Lake
USA MLS
Uur: 01:30Datum: 2022-07-04
Nashville SC Nashville SCvsPortland Timbers Portland Timbers
China Super League
Uur: 08:30Datum: 2022-07-04
Wuhan Yangtze Wuhan YangtzevsGuangzhou FC Guangzhou FC
USA MLS
Uur: 01:30Datum: 2022-07-04
Houston Dynamo Houston DynamovsCharlotte FC Charlotte FC
China Super League
Uur: 12:30Datum: 2022-07-04
Chengdu Rongcheng Chengdu RongchengvsCangzhou Mighty Lions Cangzhou Mighty Lions
USA MLS
Uur: 02:00Datum: 2022-07-04
San Jose Earthquakes San Jose EarthquakesvsChicago Fire Chicago Fire
USA MLS
Uur: 01:00Datum: 2022-07-04
Sporting Kansas City Sporting Kansas CityvsNew York Red Bulls New York Red Bulls
Finland Veikkausliiga
Uur: 16:00Datum: 2022-07-04
HIFK HIFKvsFC Ilves FC Ilves
Sweden Allsvenskan
Uur: 18:00Datum: 2022-07-04
IFK Goteborg IFK GoteborgvsDegerfors Degerfors
China Super League
Uur: 10:30Datum: 2022-07-04
Shanghai Port Shanghai PortvsHebei Hebei
Mexico Apertura
Uur: 01:05Datum: 2022-07-04
Santos Laguna Santos LagunavsMonterrey Monterrey
Norway Division 1
Uur: 17:00Datum: 2022-07-04
SK Brann SK BrannvsBryne Bryne
Chile Primera Division
Uur: 01:00Datum: 2022-07-04
Cobresal CobresalvsCD Antofagasta CD Antofagasta
Bolivia Clausura
Uur: 00:30Datum: 2022-07-04
Blooming BloomingvsBolivar Bolivar
Peru Primera Division
Uur: 02:00Datum: 2022-07-04
Universitario de Deportes Universitario de DeportesvsUTC Cajamarca UTC Cajamarca
Finland Division 1
Uur: 16:30Datum: 2022-07-04
TPS TPSvsKTP KTP

Daejeon Hana Citizen vs Busan I Park

Daejeon Hana Citizen vs Busan I Park Voetbal Voorspellingen en Wedden Tips. Gratis Wedden Tips voor de wedstrijd Daejeon Hana Citizen vs Busan I Park . Prognose en Voorspelling, Head to Head (H2H), Teams Vergelijking en Statistieken.Voetbal Voorspellingen en Wedden Tips Datum 2022-05-17 11:00, Daejeon Hana Citizen vs Busan I Park Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview for this match of South Korea K League 2. Daejeon Hana Citizen vs Busan I Park. Prognose en Voorspelling, Head to Head (H2H), Teams Vergelijking en Statistieken. Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview.

Daejeon Hana Citizen vs Busan I Park Voorspellingen

Daejeon Hana Citizen vs Busan I Park Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview. BetClan Veel fans en analisten geven altijd een voorspelling over wie de wedstrijd gaat winnen voordat deze begint en voorspelling wordt gedaan door een aantal variabelen te berekenen, zoals thuisvoordeel, recente teamprestaties, teamsterkte en andere variabelen. Thuiswinst, gelijkspel, uitwinst, minder dan / meer dan 3,5, minder dan / meer dan 2,5, minder / meer dan 1,5 doelpunten en tips voor Aziatische handicappercentages. Gratis voetbalvoorspellingen en goktips voor vandaag en het voetbal van het weekend. Gratis dagelijkse voetbaltips. Check elke dag in voor de beste gratis goktips en voetbalvoorspellingen voor vandaag en deze weekendwedstrijden. Wiskundige voetbalvoorspellingen. Uw bron van gratis goktips, gratis voetbalvoorspellingen, gratis quotevergelijkingen en wedstrijdvoorbeelden.

Daejeon Hana Citizen vs Busan I Park Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview

BetClan Daejeon Hana Citizen vs Busan I Park Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview De hoogste kansen voor de gegeven voorspellingen - de kansen worden vergeleken tussen de beste online bookmakers. Alle berekeningen die voor u worden gedaan Wij doen alle berekeningen voor uw comfort en winnende strategie. ALLE SOORTEN VOORSPELLINGEN 1x2, Score, Over / Under, BTTS en meer - we hebben ze allemaal. UW FAVORIETE LEAGUES EN MEER We dekken meer dan 30 competities en internationale toernooien. ALGORITHM Het systeem wordt onderhouden door een team van toegewijde onderzoekers en eerlijke jongens.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u uw toestemming voor ons gebruik van cookies.