Sandecja Nowy Sacz vs Chrobry Glogow Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview

Poland I Liga Voorspelling
Datum 2022-05-15 14:00 showsponsor

Winnaar

Sandecja Nowy Sacz
Thuis
54%
Gelijkspel
25%
Uit
21%
go22bet

Totaal Doelpunten 2.5

Over 2.5
Under
49%
Over
51%
go1xbet

Beide Teams ScorenBTTS

Ja
Ja
53%
Nee
47%
gobetway

Correcte Resultaat

2-1
2-1
12%
Anderen
88%
gobetway
Advertisement
Football Predictions

Team Momentum Performance Ranking

TMP-punten zijn een van de belangrijkste sleutelfactoren wanneer u besluit een voorspelling te doen. TMP toont het teammomentum met overwinningen, remises, verliezen, offensieve en defensieve capaciteit, teamdruk en de neiging om fouten te maken. Elke game geüpdatet.
Sandecja Nowy Sacz
Chrobry Glogow
176.4
TMP Points
226.5
TMP Points

Sandecja Nowy Sacz vs Chrobry Glogow Prognose en Voorspelling, Head to Head (H2H), Teams Vergelijking en Statistieken

Sandecja Nowy Sacz last 15 games
Sandecja Nowy Sacz vs Chrobry Glogow - Predictions, Betting Tips & Match Preview
Vorm
LDDWL
Gewonnen 3/15 Gelijkgespeeld 8/15 Verloren 4/15
Thuis/Uit
Thuis Gewonnen 3/9 Thuis Gelijkgespeeld 4/9 Thuis Verloren 2/9 Uit Gewonnen 0/6 Uit Gelijkgespeeld 4/6 Uit Verloren 2/6
16
Doelpunten Gescoord
16
Doelpunten Toegegeven
Gem. Doelpunten Gescoord
 
1.07
Gem. Doelpunten Toegegeven
 
1.07
Over 2.5
 
33.33%
Under 2.5
 
66.67%
Chrobry Glogow last 15 games
Sandecja Nowy Sacz vs Chrobry Glogow - Predictions, Betting Tips & Match Preview
Vorm
WDLLD
Gewonnen 5/15 Gelijkgespeeld 7/15 Verloren 3/15
Thuis/Uit
Thuis Gewonnen 4/9 Thuis Gelijkgespeeld 4/9 Thuis Verloren 1/9 Uit Gewonnen 1/6 Uit Gelijkgespeeld 3/6 Uit Verloren 2/6
21
Doelpunten Gescoord
16
Doelpunten Toegegeven
Gem. Doelpunten Gescoord
 
1.40
Gem. Doelpunten Toegegeven
 
1.07
Over 2.5
 
40.00%
Under 2.5
 
60.00%
H2H
06.11.21
Chrobry Głogów
1 - 0
Sandecja Nowy Sącz
I Liga
23.05.21
Sandecja Nowy Sącz
1 - 1
Chrobry Głogów
I Liga
28.11.20
Chrobry Głogów
0 - 2
Sandecja Nowy Sącz
I Liga
26.06.20
Chrobry Głogów
1 - 0
Sandecja Nowy Sącz
I Liga
27.09.19
Sandecja Nowy Sącz
3 - 2
Chrobry Głogów
I Liga
24.11.18
Sandecja Nowy Sącz
1 - 0
Chrobry Głogów
I Liga
04.08.18
Chrobry Głogów
0 - 0
Sandecja Nowy Sącz
I Liga

Sandecja Nowy Sacz vs Chrobry Glogow Voorspelling Vonnis

Na een grondige analyse van statistieken, recente vorm en H2H via het algoritme van BetClan en advies van tipsters voor de wedstrijd Sandecja Nowy Sacz vs Chrobry Glogow dit is onze voorspelling:

Sandecja Nowy Sacz voor de Winnaar van de wedstrijd, met een waarschijnlijkheid van 54%

Ja voor Beide Teams Scoren, met een percentage van 53%.

Voor Totaal Doelpunten voorspellen we Over 2.5, met een waarschijnlijkheid van 51%

Aan de riskante kant, kunt u het Correcte Resultaat van proberen 2-1 met een percentage van 12%.

Beoordeel deze voorspelling

Voorspelling Voorleggen Sandecja Nowy Sacz vs Chrobry Glogow

Winnaar

Totaal Doelpunten 2.5

Beide Teams ScorenBTTS

Correcte Resultaat

Sandecja Nowy Sacz vs Chrobry Glogow Odds

Wanneer is de wedstrijd tussen Sandecja Nowy Sacz v Chrobry Glogow?

De wedstrijd tussen Sandecja Nowy Sacz v Chrobry Glogow 15 May 2022 14:00 UK time.

Tussen wie is het favoriete team om te winnen Sandecja Nowy Sacz v Chrobry Glogow?

Sandecja Nowy Sacz voor de Winnaar van de wedstrijd, met een waarschijnlijkheid van 54%

Zullen beide teams scoren in de wedstrijd Sandecja Nowy Sacz v Chrobry Glogow?

Ja voor Beide Teams Scoren, met een percentage van 53%.

Waar is de juiste scorevoorspelling voor Sandecja Nowy Sacz v Chrobry Glogow?

Aan de riskante kant, kunt u het Correcte Resultaat van proberen 2-1 met een percentage van 12%.
Football Predictions
Gebruikers Gemiddeld

Winnaar

Sandecja Nowy Sacz

  • Sandecja Nowy Sacz%58
  • Chrobry Glogow%17
  • Gelijkspel%25

Beide Teams Scoren

Ja

  • Ja%54
  • Nee%46

Totaal Doelpunten 2.5

Over 2.5

  • Under 2.5%46
  • Over 2.5%54

Correcte Resultaat

2-1

  • 2-1%10
  • Anderen%90

Sandecja Nowy Sacz vs Chrobry Glogow - Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview

Poland I Liga
Uur: 11:40Datum: 2022-05-22
Stomil Olsztyn Stomil OlsztynvsMKS Puszcza Niepolomice MKS Puszcza Niepolomice
Poland I Liga
Uur: 11:40Datum: 2022-05-22
Skra Czestochowa Skra CzestochowavsGKS Jastrzebie GKS Jastrzebie
Poland I Liga
Uur: 11:40Datum: 2022-05-22
GKS Tychy 71 GKS Tychy 71vsKorona Kielce Korona Kielce
Poland I Liga
Uur: 11:40Datum: 2022-05-22
GKS Katowice GKS KatowicevsLKS Lodz LKS Lodz
Poland I Liga
Uur: 11:40Datum: 2022-05-22
Odra Opole Odra OpolevsResovia Rzeszow Resovia Rzeszow
Poland I Liga
Uur: 11:40Datum: 2022-05-22
Gornik Polkowice Gornik PolkowicevsMiedz Legnica Miedz Legnica
Poland I Liga
Uur: 11:40Datum: 2022-05-22
Widzew Lodz Widzew LodzvsPodbeskidzie Bielsko Biala Podbeskidzie Bielsko Biala
Poland I Liga
Uur: 11:40Datum: 2022-05-22
Arka Gdynia Arka GdyniavsSandecja Nowy Sacz Sandecja Nowy Sacz
Poland I Liga
Uur: 11:40Datum: 2022-05-22
Chrobry Glogow Chrobry GlogowvsZaglebie Sosnowiec Zaglebie Sosnowiec
England Premier League
Uur: 16:00Datum: 2022-05-22
Arsenal ArsenalvsEverton Everton
England Premier League
Uur: 16:00Datum: 2022-05-22
Chelsea ChelseavsWatford Watford
England Premier League
Uur: 16:00Datum: 2022-05-22
Crystal Palace Crystal PalacevsMan Utd Man Utd
England Premier League
Uur: 16:00Datum: 2022-05-22
Leicester LeicestervsSouthampton Southampton
England Premier League
Uur: 16:00Datum: 2022-05-22
Liverpool LiverpoolvsWolverhampton Wolverhampton
England Premier League
Uur: 16:00Datum: 2022-05-22
Man City Man CityvsAston Villa Aston Villa
England Premier League
Uur: 16:00Datum: 2022-05-22
Norwich NorwichvsTottenham Tottenham
Italy Serie A
Uur: 17:00Datum: 2022-05-22
Inter Milan Inter MilanvsSampdoria Sampdoria
Italy Serie A
Uur: 17:00Datum: 2022-05-22
Sassuolo SassuolovsAC Milan AC Milan

Sandecja Nowy Sacz vs Chrobry Glogow

Sandecja Nowy Sacz vs Chrobry Glogow Voetbal Voorspellingen en Wedden Tips. Gratis Wedden Tips voor de wedstrijd Sandecja Nowy Sacz vs Chrobry Glogow . Prognose en Voorspelling, Head to Head (H2H), Teams Vergelijking en Statistieken.Voetbal Voorspellingen en Wedden Tips Datum 2022-05-15 14:00, Sandecja Nowy Sacz vs Chrobry Glogow Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview for this match of Poland I Liga. Sandecja Nowy Sacz vs Chrobry Glogow. Prognose en Voorspelling, Head to Head (H2H), Teams Vergelijking en Statistieken. Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview.

Sandecja Nowy Sacz vs Chrobry Glogow Voorspellingen

Sandecja Nowy Sacz vs Chrobry Glogow Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview. BetClan Veel fans en analisten geven altijd een voorspelling over wie de wedstrijd gaat winnen voordat deze begint en voorspelling wordt gedaan door een aantal variabelen te berekenen, zoals thuisvoordeel, recente teamprestaties, teamsterkte en andere variabelen. Thuiswinst, gelijkspel, uitwinst, minder dan / meer dan 3,5, minder dan / meer dan 2,5, minder / meer dan 1,5 doelpunten en tips voor Aziatische handicappercentages. Gratis voetbalvoorspellingen en goktips voor vandaag en het voetbal van het weekend. Gratis dagelijkse voetbaltips. Check elke dag in voor de beste gratis goktips en voetbalvoorspellingen voor vandaag en deze weekendwedstrijden. Wiskundige voetbalvoorspellingen. Uw bron van gratis goktips, gratis voetbalvoorspellingen, gratis quotevergelijkingen en wedstrijdvoorbeelden.

Sandecja Nowy Sacz vs Chrobry Glogow Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview

BetClan Sandecja Nowy Sacz vs Chrobry Glogow Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview De hoogste kansen voor de gegeven voorspellingen - de kansen worden vergeleken tussen de beste online bookmakers. Alle berekeningen die voor u worden gedaan Wij doen alle berekeningen voor uw comfort en winnende strategie. ALLE SOORTEN VOORSPELLINGEN 1x2, Score, Over / Under, BTTS en meer - we hebben ze allemaal. UW FAVORIETE LEAGUES EN MEER We dekken meer dan 30 competities en internationale toernooien. ALGORITHM Het systeem wordt onderhouden door een team van toegewijde onderzoekers en eerlijke jongens.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u uw toestemming voor ons gebruik van cookies.