IK Start vs Sogndal Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview

Norway Division 1 Voorspelling
Datum 2022-05-15 17:00 showsponsor

Winnaar

IK Start
Thuis
51%
Gelijkspel
25%
Uit
24%
go22bet

Totaal Doelpunten 2.5

Over 2.5
Under
40%
Over
60%
go188bet

Beide Teams ScorenBTTS

Ja
Ja
62%
Nee
38%
golsbet

Correcte Resultaat

3-1
3-1
13%
Anderen
87%
go22bet
Advertisement
Football Predictions

Team Momentum Performance Ranking

TMP-punten zijn een van de belangrijkste sleutelfactoren wanneer u besluit een voorspelling te doen. TMP toont het teammomentum met overwinningen, remises, verliezen, offensieve en defensieve capaciteit, teamdruk en de neiging om fouten te maken. Elke game geüpdatet.
IK Start
Sogndal
319.7
TMP Points
211.0
TMP Points

IK Start vs Sogndal Prognose en Voorspelling, Head to Head (H2H), Teams Vergelijking en Statistieken

IK Start last 15 games
IK Start vs Sogndal - Predictions, Betting Tips & Match Preview
Vorm
WWWLD
Gewonnen 8/15 Gelijkgespeeld 3/15 Verloren 4/15
Thuis/Uit
Thuis Gewonnen 6/8 Thuis Gelijkgespeeld 2/8 Thuis Verloren 0/8 Uit Gewonnen 2/7 Uit Gelijkgespeeld 1/7 Uit Verloren 4/7
36
Doelpunten Gescoord
20
Doelpunten Toegegeven
Gem. Doelpunten Gescoord
 
2.40
Gem. Doelpunten Toegegeven
 
1.33
Over 2.5
 
73.33%
Under 2.5
 
26.67%
Sogndal last 15 games
IK Start vs Sogndal - Predictions, Betting Tips & Match Preview
Vorm
LWDWD
Gewonnen 5/15 Gelijkgespeeld 6/15 Verloren 4/15
Thuis/Uit
Thuis Gewonnen 3/6 Thuis Gelijkgespeeld 3/6 Thuis Verloren 0/6 Uit Gewonnen 2/9 Uit Gelijkgespeeld 3/9 Uit Verloren 4/9
18
Doelpunten Gescoord
18
Doelpunten Toegegeven
Gem. Doelpunten Gescoord
 
1.20
Gem. Doelpunten Toegegeven
 
1.20
Over 2.5
 
33.33%
Under 2.5
 
66.67%
H2H
20.11.21
Sogndal
1 - 1
Start
OBOS-ligaen
22.08.21
Start
1 - 1
Sogndal
OBOS-ligaen
31.08.19
Start
1 - 0
Sogndal
OBOS-ligaen
24.07.19
Sogndal
0 - 1
Start
OBOS-ligaen
21.08.16
Start
1 - 1
Sogndal
Eliteserien
22.05.16
Sogndal
2 - 2
Start
Eliteserien

IK Start vs Sogndal Voorspelling Vonnis

Na een grondige analyse van statistieken, recente vorm en H2H via het algoritme van BetClan en advies van tipsters voor de wedstrijd IK Start vs Sogndal dit is onze voorspelling:

IK Start voor de Winnaar van de wedstrijd, met een waarschijnlijkheid van 51%

Ja voor Beide Teams Scoren, met een percentage van 62%.

Voor Totaal Doelpunten voorspellen we Over 2.5, met een waarschijnlijkheid van 60%

Aan de riskante kant, kunt u het Correcte Resultaat van proberen 3-1 met een percentage van 13%.

Beoordeel deze voorspelling

Voorspelling Voorleggen IK Start vs Sogndal

Winnaar

Totaal Doelpunten 2.5

Beide Teams ScorenBTTS

Correcte Resultaat

IK Start vs Sogndal Odds

Wanneer is de wedstrijd tussen IK Start v Sogndal?

De wedstrijd tussen IK Start v Sogndal 15 May 2022 17:00 UK time.

Tussen wie is het favoriete team om te winnen IK Start v Sogndal?

IK Start voor de Winnaar van de wedstrijd, met een waarschijnlijkheid van 51%

Zullen beide teams scoren in de wedstrijd IK Start v Sogndal?

Ja voor Beide Teams Scoren, met een percentage van 62%.

Waar is de juiste scorevoorspelling voor IK Start v Sogndal?

Aan de riskante kant, kunt u het Correcte Resultaat van proberen 3-1 met een percentage van 13%.
Football Predictions
Gebruikers Gemiddeld

Winnaar

IK Start

  • IK Start%55
  • Sogndal%24
  • Gelijkspel%21

Beide Teams Scoren

Ja

  • Ja%62
  • Nee%38

Totaal Doelpunten 2.5

Over 2.5

  • Under 2.5%43
  • Over 2.5%57

Correcte Resultaat

3-1

  • 3-1%21
  • Anderen%79

IK Start vs Sogndal - Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview

Norway Division 1
Uur: 17:00Datum: 2022-05-16
SK Brann SK BrannvsSandnes Ulf Sandnes Ulf
Norway Division 1
Uur: 17:00Datum: 2022-05-16
Fredrikstad FredrikstadvsSkeid Skeid
Norway Division 1
Uur: 17:00Datum: 2022-05-16
Stabaek StabaekvsGrorud Grorud
England Premier League
Uur: 20:00Datum: 2022-05-16
Newcastle NewcastlevsArsenal Arsenal
Italy Serie A
Uur: 19:45Datum: 2022-05-16
Juventus JuventusvsLazio Lazio
Turkey Super Lig
Uur: 18:00Datum: 2022-05-16
Galatasaray GalatasarayvsAdana Demirspor Adana Demirspor
England Championship
Uur: 19:45Datum: 2022-05-16
Huddersfield HuddersfieldvsLuton Luton
Italy Serie A
Uur: 17:30Datum: 2022-05-16
Sampdoria SampdoriavsFiorentina Fiorentina
Denmark Superligaen
Uur: 18:00Datum: 2022-05-16
Silkeborg IF Silkeborg IFvsMidtjylland Midtjylland
Mexico Clausura
Uur: 00:00Datum: 2022-05-16
Atlas AtlasvsChivas Guadalajara Chivas Guadalajara
Sweden Allsvenskan
Uur: 18:10Datum: 2022-05-16
Djurgarden DjurgardenvsMalmo FF Malmo FF
Colombia Primera A
Uur: 01:00Datum: 2022-05-16
America de Cali America de CalivsUnion Magdalena Union Magdalena
Turkey Super Lig
Uur: 18:00Datum: 2022-05-16
Caykur Rizespor Caykur RizesporvsSivasspor Sivasspor
Norway Eliteserien
Uur: 19:00Datum: 2022-05-16
Valerenga ValerengavsHam-Kam Ham-Kam
Spain Segunda
Uur: 20:00Datum: 2022-05-16
Oviedo OviedovsReal Zaragoza Real Zaragoza
Norway Eliteserien
Uur: 17:00Datum: 2022-05-16
Rosenborg RosenborgvsSandefjord Sandefjord
Norway Eliteserien
Uur: 17:00Datum: 2022-05-16
Odd BK Odd BKvsHaugesund Haugesund
Norway Eliteserien
Uur: 17:00Datum: 2022-05-16
Viking FK Viking FKvsFK Jerv FK Jerv

IK Start vs Sogndal

IK Start vs Sogndal Voetbal Voorspellingen en Wedden Tips. Gratis Wedden Tips voor de wedstrijd IK Start vs Sogndal . Prognose en Voorspelling, Head to Head (H2H), Teams Vergelijking en Statistieken.Voetbal Voorspellingen en Wedden Tips Datum 2022-05-15 17:00, IK Start vs Sogndal Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview for this match of Norway Division 1. IK Start vs Sogndal. Prognose en Voorspelling, Head to Head (H2H), Teams Vergelijking en Statistieken. Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview.

IK Start vs Sogndal Voorspellingen

IK Start vs Sogndal Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview. BetClan Veel fans en analisten geven altijd een voorspelling over wie de wedstrijd gaat winnen voordat deze begint en voorspelling wordt gedaan door een aantal variabelen te berekenen, zoals thuisvoordeel, recente teamprestaties, teamsterkte en andere variabelen. Thuiswinst, gelijkspel, uitwinst, minder dan / meer dan 3,5, minder dan / meer dan 2,5, minder / meer dan 1,5 doelpunten en tips voor Aziatische handicappercentages. Gratis voetbalvoorspellingen en goktips voor vandaag en het voetbal van het weekend. Gratis dagelijkse voetbaltips. Check elke dag in voor de beste gratis goktips en voetbalvoorspellingen voor vandaag en deze weekendwedstrijden. Wiskundige voetbalvoorspellingen. Uw bron van gratis goktips, gratis voetbalvoorspellingen, gratis quotevergelijkingen en wedstrijdvoorbeelden.

IK Start vs Sogndal Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview

BetClan IK Start vs Sogndal Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview De hoogste kansen voor de gegeven voorspellingen - de kansen worden vergeleken tussen de beste online bookmakers. Alle berekeningen die voor u worden gedaan Wij doen alle berekeningen voor uw comfort en winnende strategie. ALLE SOORTEN VOORSPELLINGEN 1x2, Score, Over / Under, BTTS en meer - we hebben ze allemaal. UW FAVORIETE LEAGUES EN MEER We dekken meer dan 30 competities en internationale toernooien. ALGORITHM Het systeem wordt onderhouden door een team van toegewijde onderzoekers en eerlijke jongens.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u uw toestemming voor ons gebruik van cookies.