Ostersunds FK vs IK Brage Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview

Sweden Superettan Voorspelling
Datum 2022-05-15 14:00 showsponsor

Winnaar

IK Brage
Thuis
30%
Gelijkspel
27%
Uit
43%
golsbet

Totaal Doelpunten 2.5

Over 2.5
Under
46%
Over
54%
goreload

Beide Teams ScorenBTTS

Ja
Ja
58%
Nee
42%
go22bet

Correcte Resultaat

1-2
1-2
13%
Anderen
87%
gobet365
Advertisement
Football Predictions

Team Momentum Performance Ranking

TMP-punten zijn een van de belangrijkste sleutelfactoren wanneer u besluit een voorspelling te doen. TMP toont het teammomentum met overwinningen, remises, verliezen, offensieve en defensieve capaciteit, teamdruk en de neiging om fouten te maken. Elke game geüpdatet.
Ostersunds FK
IK Brage
102.6
TMP Points
297.8
TMP Points

Ostersunds FK vs IK Brage Prognose en Voorspelling, Head to Head (H2H), Teams Vergelijking en Statistieken

Ostersunds FK last 15 games
Ostersunds FK vs IK Brage - Predictions, Betting Tips & Match Preview
Vorm
LLLWD
Gewonnen 1/15 Gelijkgespeeld 4/15 Verloren 10/15
Thuis/Uit
Thuis Gewonnen 1/7 Thuis Gelijkgespeeld 2/7 Thuis Verloren 4/7 Uit Gewonnen 0/8 Uit Gelijkgespeeld 2/8 Uit Verloren 6/8
10
Doelpunten Gescoord
29
Doelpunten Toegegeven
Gem. Doelpunten Gescoord
 
0.67
Gem. Doelpunten Toegegeven
 
1.93
Over 2.5
 
40.00%
Under 2.5
 
60.00%
IK Brage last 15 games
Ostersunds FK vs IK Brage - Predictions, Betting Tips & Match Preview
Vorm
WWDWL
Gewonnen 9/15 Gelijkgespeeld 2/15 Verloren 4/15
Thuis/Uit
Thuis Gewonnen 5/8 Thuis Gelijkgespeeld 1/8 Thuis Verloren 2/8 Uit Gewonnen 4/7 Uit Gelijkgespeeld 1/7 Uit Verloren 2/7
27
Doelpunten Gescoord
15
Doelpunten Toegegeven
Gem. Doelpunten Gescoord
 
1.80
Gem. Doelpunten Toegegeven
 
1.00
Over 2.5
 
73.33%
Under 2.5
 
26.67%

Ostersunds FK vs IK Brage Voorspelling Vonnis

Na een grondige analyse van statistieken, recente vorm en H2H via het algoritme van BetClan en advies van tipsters voor de wedstrijd Ostersunds FK vs IK Brage dit is onze voorspelling:

IK Brage voor de Winnaar van de wedstrijd, met een waarschijnlijkheid van 43%

Ja voor Beide Teams Scoren, met een percentage van 58%.

Voor Totaal Doelpunten voorspellen we Over 2.5, met een waarschijnlijkheid van 54%

Aan de riskante kant, kunt u het Correcte Resultaat van proberen 1-2 met een percentage van 13%.

Beoordeel deze voorspelling

Voorspelling Voorleggen Ostersunds FK vs IK Brage

Winnaar

Totaal Doelpunten 2.5

Beide Teams ScorenBTTS

Correcte Resultaat

Ostersunds FK vs IK Brage Odds

Wanneer is de wedstrijd tussen Ostersunds FK v IK Brage?

De wedstrijd tussen Ostersunds FK v IK Brage 15 May 2022 14:00 UK time.

Tussen wie is het favoriete team om te winnen Ostersunds FK v IK Brage?

IK Brage voor de Winnaar van de wedstrijd, met een waarschijnlijkheid van 43%

Zullen beide teams scoren in de wedstrijd Ostersunds FK v IK Brage?

Ja voor Beide Teams Scoren, met een percentage van 58%.

Waar is de juiste scorevoorspelling voor Ostersunds FK v IK Brage?

Aan de riskante kant, kunt u het Correcte Resultaat van proberen 1-2 met een percentage van 13%.
Football Predictions
Gebruikers Gemiddeld

Winnaar

IK Brage

  • Ostersunds FK%24
  • IK Brage%42
  • Gelijkspel%34

Beide Teams Scoren

Ja

  • Ja%53
  • Nee%47

Totaal Doelpunten 2.5

Over 2.5

  • Under 2.5%45
  • Over 2.5%55

Correcte Resultaat

1-2

  • 1-2%19
  • Anderen%81

Ostersunds FK vs IK Brage - Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview

England Premier League
Uur: 20:00Datum: 2022-05-16
Newcastle NewcastlevsArsenal Arsenal
Italy Serie A
Uur: 19:45Datum: 2022-05-16
Juventus JuventusvsLazio Lazio
Turkey Super Lig
Uur: 18:00Datum: 2022-05-16
Galatasaray GalatasarayvsAdana Demirspor Adana Demirspor
Italy Serie A
Uur: 17:30Datum: 2022-05-16
Sampdoria SampdoriavsFiorentina Fiorentina
England Championship
Uur: 19:45Datum: 2022-05-16
Huddersfield HuddersfieldvsLuton Luton
Norway Eliteserien
Uur: 17:00Datum: 2022-05-16
Viking FK Viking FKvsFK Jerv FK Jerv
Norway Eliteserien
Uur: 17:00Datum: 2022-05-16
Odd BK Odd BKvsHaugesund Haugesund
Mexico Clausura
Uur: 02:05Datum: 2022-05-16
Tigres UANL Tigres UANLvsCruz Azul Cruz Azul
Norway Eliteserien
Uur: 17:00Datum: 2022-05-16
Rosenborg RosenborgvsSandefjord Sandefjord
Turkey Super Lig
Uur: 18:00Datum: 2022-05-16
Caykur Rizespor Caykur RizesporvsSivasspor Sivasspor
Norway Eliteserien
Uur: 17:00Datum: 2022-05-16
Kristiansund BK Kristiansund BKvsStromsgodset Stromsgodset
Spain Segunda
Uur: 20:00Datum: 2022-05-16
Oviedo OviedovsReal Zaragoza Real Zaragoza
Mexico Clausura
Uur: 00:00Datum: 2022-05-16
Atlas AtlasvsChivas Guadalajara Chivas Guadalajara
Colombia Primera A
Uur: 01:00Datum: 2022-05-16
America de Cali America de CalivsUnion Magdalena Union Magdalena
Norway Eliteserien
Uur: 17:00Datum: 2022-05-16
Lillestrom LillestromvsSarpsborg Sarpsborg
Denmark Superligaen
Uur: 18:00Datum: 2022-05-16
Silkeborg IF Silkeborg IFvsMidtjylland Midtjylland
Norway Eliteserien
Uur: 19:00Datum: 2022-05-16
Valerenga ValerengavsHam-Kam Ham-Kam
Norway Eliteserien
Uur: 17:00Datum: 2022-05-16
Aalesund AalesundvsMolde Molde

Ostersunds FK vs IK Brage

Ostersunds FK vs IK Brage Voetbal Voorspellingen en Wedden Tips. Gratis Wedden Tips voor de wedstrijd Ostersunds FK vs IK Brage . Prognose en Voorspelling, Head to Head (H2H), Teams Vergelijking en Statistieken.Voetbal Voorspellingen en Wedden Tips Datum 2022-05-15 14:00, Ostersunds FK vs IK Brage Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview for this match of Sweden Superettan. Ostersunds FK vs IK Brage. Prognose en Voorspelling, Head to Head (H2H), Teams Vergelijking en Statistieken. Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview.

Ostersunds FK vs IK Brage Voorspellingen

Ostersunds FK vs IK Brage Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview. BetClan Veel fans en analisten geven altijd een voorspelling over wie de wedstrijd gaat winnen voordat deze begint en voorspelling wordt gedaan door een aantal variabelen te berekenen, zoals thuisvoordeel, recente teamprestaties, teamsterkte en andere variabelen. Thuiswinst, gelijkspel, uitwinst, minder dan / meer dan 3,5, minder dan / meer dan 2,5, minder / meer dan 1,5 doelpunten en tips voor Aziatische handicappercentages. Gratis voetbalvoorspellingen en goktips voor vandaag en het voetbal van het weekend. Gratis dagelijkse voetbaltips. Check elke dag in voor de beste gratis goktips en voetbalvoorspellingen voor vandaag en deze weekendwedstrijden. Wiskundige voetbalvoorspellingen. Uw bron van gratis goktips, gratis voetbalvoorspellingen, gratis quotevergelijkingen en wedstrijdvoorbeelden.

Ostersunds FK vs IK Brage Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview

BetClan Ostersunds FK vs IK Brage Voorspellingen, H2H, Wedden Tips en Wedstrijd Preview De hoogste kansen voor de gegeven voorspellingen - de kansen worden vergeleken tussen de beste online bookmakers. Alle berekeningen die voor u worden gedaan Wij doen alle berekeningen voor uw comfort en winnende strategie. ALLE SOORTEN VOORSPELLINGEN 1x2, Score, Over / Under, BTTS en meer - we hebben ze allemaal. UW FAVORIETE LEAGUES EN MEER We dekken meer dan 30 competities en internationale toernooien. ALGORITHM Het systeem wordt onderhouden door een team van toegewijde onderzoekers en eerlijke jongens.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u uw toestemming voor ons gebruik van cookies.